VisitAarhusregionen

Spiseriet Anholt

Kom og nyd et lækkert måltid mad hos Spiseriet Anholt, hvor du finder noget for enhver smag!

Anholt er blevet mere street

Med Spiseriets foodtruck på havnepromenaden har øen fået et frisk pust og et lækkert alternativ på madfronten.
Spiseriet Anholt laver både morgenmad, frokost og aftensmad hver dag i højsæsonen - uformelt og enkelt, men af fortrinsvis økologiske råvarer af høj kvalitet og gerne med et lokalt touch.

God mad af lækre og lokale råvarer

Prøv for eksempel Spiseriets hjemmelavede, hvide pizza fra stenovn. Dejen er lavet fra bunden og fyldet består af tyndtskårede Anholt-kartofler, gran-olie af friske granskud fra Anholt, syltede rødløg og vesterhavsost. Du kan vælge ekstra toppings i form af delikat kød fra glade grise fra Troldgaarden syd for Aarhus. Eller måske en vegetar-udgave med grillet aubergine og tomat.

Spiseriet Anholt har noget for enhver smag!

Både morgenmad og frokost har også vegetariske og ikke-vegetariske tilbud - det kan for eksempel være hjemmelavet toast med smashed avocado, syltede rødløg og pocheret æg - med tilkøb af friskrøget laks fra Anholt Røgeri. Du kan også sætte tænderne i en bondetoast med skinke eller chorizo eller måske en veggietoast med aubergine, ost og tomat.

Hvad med noget lækkert til kaffen?

Sidst, men ikke mindst kan du prøve Spiseriets vanedannende signatur-bagværk: Toasted banana bread med smeltet smør - perfekt med en Madam Blå-brygget kop kaffe af bønner fra Mols Kafferisteri og et glas friskpresset appelsinjuice.

#spiserietanholt #visitdjursland #visitaarhusregionen